Egyedi logó készítése marketing szemlélettel

A Time Gold 2006 Kft. logója

A különleges korrózióvédelem szakértője

 

 

A Time Gold 2006 Kft. a Sprint tervezési csomagra kért ajánlatot, és ezt meg is rendelte. A tervezés megkezdése előtt megismerkedtünk a cég tevékenységével. 


Mint ahogy előzetesen egyeztettük, főként korrózióvédelemmel foglalkoznak. Egy igen speciális területen is részt vesznek, a nagyfeszültségű tartóoszlopok és szerkezetek korrózióvédelmében. Ezen túl fontosnak tartják, hogy egyéb ágazatokban is egyre nagyobb mértékben értékesítsenek. A beszélgetésünk alapján az a kép alakult ki bennünk, hogy a Time Gold 2006 Kft. jelentős védelmet nyújt a korrózió, az anyagszerkezeteket ért káros behatások, az idő vas foga által fennálló veszélyek ellen....

A megrendelőik tehát azt igénylik, hogy védelmet nyújtsanak az olyan eszközeik számára, amelyet "kikezdett az idő vas foga", a korrózió megtámadott. Ők így a károsodásnak indult eszközeik megmentőjének látják a Time Gold 2006 Kft-t. Bíznak tudásukban, megoldásaikban, szakértelmükben.
Úgy láttuk, hogy ha ezt kifejezi a cégük logója, akkor egyre sikeresebbek lehetnek ezen a piacon! A cégnévben szereplő Time - idő, nagyon jó szlogen alap. 

 

A logótervek

A megfogalmazott célok alapján két koncepcióterv készült.

Az első koncepcióterv

Itt a korrózióvédelemre koncentráltunk.

         

 

A második koncepcióterv

A két koncepció közül egyeztetés után ez a második került kiválasztásra. 
Mégis csak meg kellet jeleníteni a céglogóban az építőipar üzletágat is.
Ezért a második koncepciót finomítottuk tovább, hogy minél jobban kifejezze az építőiparral kiegészített célt és üzenetet is.

 

A végleges logó színesben

A finomítások és részletek kidolgozása után elkészült a végleges változat.
Itt már a színeket is pontosan meghatároztuk. A legfőbb támpont a Pantone színskála.

 

A végleges logó fekete-fehérben

Vannak olyan esetek, amikor a színek nem jeleníthetők meg.
Például faxon, fénymásolaton, bélyegzőn, vagy újságban, hirdetésben. Ezekre az esetekre dolgoztuk ki a fekete-fehér, vagy monokróm változatokat.

 

Kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot!

 

 

 

7 KÉRDÉS, 
AMELYRE NEKED IS
VÁLASZT KELL KAPNOD
LOGÓTERVEZÉS ELŐTT