Egyedi logó készítése marketing szemlélettel

Letöltés itt

 

Hét kérdés, amelyre neked is választ kell kapnod logótervezés előtt

Tanulmányunkat itt ingyenesen letöltheted.

 

 

Megtudhatod belőle, hogy...

 • mi az a három hiba, amit kerülj el, mielőtt még belefogsz a logóterveztetésbe. 
 • mit ábrázoljon a logód.
 • milyen színeket érdemes alkalmaznod.
 • kire bízd a logód elkészítését.
 • mennyibe kerül egy jól működő logó.
 • ki birtokolja a szerzői jogokat.
 • miért fontos a logó.

 

 

 

 1. Neved:*
  Kérem töltse ki helyesen a mezőt!
 2. E-mail címed:*
  Kérem töltse ki helyesen a mezőt!
 3. Céged neve:
  Kérem töltse ki helyesen a mezőt!
 4. Telefonszámod:
  Kérem töltse ki helyesen a mezőt!

 

Vélemények a tanulmányról

 

Nagyon köszönöm, hogy elolvashattam a tanulmányt, igen hasznos volt számomra. Az egyetlen ok, amiért nem tudom Önöket megbízni a logónk (logóink) tervezésével, az az, hogy március 28-án indultunk, és jelenleg a 70 ezer forintos nagyságrend csak logótervre, nagyon sok. Mindazonáltal, nagyon jó, hogy van olyan tervező, aki nem grafikus fejjel gondolkodik, hanem a marketingben is otthon van.

Szép napot és jó munkát kívánok, Mikó Nóra

 

 

Nem találok szavakat. Azt hiszem, ennél kedvezőbb, bizalommal telibb és emberközelibb ajánlatot nem kaptam az utóbbi néhány évben, és pontosan ez az, amit hiányolok az üzleti életből. Engedjék meg, hogy megköszönjem, hogy végre úgy érezhetem, hogy nem haltak ki teljesen a "cégek nincsenek, csak emberek" szellemben működő vállalkozók. A Human Balance logóját természetesen senki más nem tervezheti meg, csak Önök. :)

Így aztán, csapjunk is bele!
 

 

Elolvastam a 7 kérdés, melyre választ kell kapnunk.., című tanulmányát és teljesen egyetértek vele. Kérem küldjenek ajánlatot az Önök által vázolt Optimum csomagra.

Köszönettel: Szalay Csaba

 

 

Nagyon tetszett az oldal.

Többször felvetődött bennem ez a logó kérdés és úgy gondolom érdemes szakemberre bízni. Ez az oka, hogy regisztráltam a hírlevélre és letöltöttem az ingyenes tanulmányt. Gondoltam így biztos nem veszítem el az oldalukat, mert szükségem lesz rá és barátnőm kft-jének is érdekes lehet még. Örülök, hogy Önökre találtam!

Üdv.Király Enikő

 

 

Köszönöm, hogy összeállítottatok és közkinccsé tettetek egy olyan tanulmányt, amely a gyakorlatban nap, mint nap felmerülő kérdésekre ad konkrét, kimerítő válaszokat. A logótervezést eredményesen segíti és „helyzetbe hozza” a témával foglalkozót. Gratulálok és köszönöm, ha ilyen feladatom lesz, Hozzátok fordulok. Megjegyeztem magamnak.

Szívélyes üdvözlettel:

Budapest, 2011. február 3.

Dr. Kovács Éva
gazdasági igazgató

 

 

A tanulmány mindenre kiterjedő választ ad.

Nekem nagyon tetszik. Az egész honlapról az a véleményem, hogy közérthető, gyorsan eljutottam oda, ahol a kérdésemre megtaláltam a választ. A logótervezési csomagok esetében nagyon jó, hogy az ára is szerepel, így könnyebben választhat az ügyfél. 

Viszkocsil Lászlóné