Egyedi logó készítése marketing szemlélettel

Jogi nyilatkozatJelen weboldal oldal üzemeltetője az Új Arculat Vizuális Műhely Szolgáltató Kft. Postacím: Új Arculat Kft., 2030 Érd, Iglice utca 10.
A www.ujarculat.hu és a www.egyedilogo.hu weboldalak teljes szöveges és grafikus tartalma, – beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat – szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az Új Arculat Kft. jogtulajdonát képezi.
A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a szerző neve és a forrás megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

Feliratkozási feltételek

A www.ujarculat.hu, a www.egyedilogo.hu weboldalakon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím céges használatú, lévén, hogy weboldalunk információi csak cégeknek szólnak és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot.
A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldalakat üzemeltető Új Arculat Kft-től, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az Új Arculat Kft-nek és alkalmanként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.
A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk az Új Arculat Kft. hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás legtöbb esetben dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.
A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.
A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, a cég neve és címe, a feliratkozó szerepe a cégben. A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: szállítási cím, kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.

Megrendelési feltételek

Az Új Arculat Kft. által üzemeltetett weboldalak megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termék gyártója az Új Arculat Kft.
A termék szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonos az Új Arculat Kft. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló (logó / arculattal kapcsolatos bármilyen jellegű) terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. Az Új Arculat Kft. a termékre az átvételtől számított 30 naptári napig pénzvisszatérítési garanciát vállal, feltétele a termék sértetlen visszaküldése, és az, hogy a pénzvisszakérőnek nyilatkoznia kell, hogy a termékről nem készített másolatot.

 

 

 

7 KÉRDÉS, 
AMELYRE NEKED IS
VÁLASZT KELL KAPNOD
LOGÓTERVEZÉS ELŐTT