Egyedi logó készítése marketing szemlélettel

Logótervezés menete

A sikeres logótervezésnek jól bevált lépései vannak. Ezeket a lépéseket követjük, a célok megvalósítását is szem előtt tartva, hogy következetesen és lendületesen készüljön el a céged logója, vagy akár teljes arculata.

 

1. lépés

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettünk az érdeklődésedet az alábbi módokon léphetsz velünk kapcsolatba, hogy felkereshessünk a további lépések egyeztetésével:

  • az egyedi ajánlatkérés elküldésével
  • e-mailen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • telefonon: 06 30 949-9574

Az igényeid és lehetőségeid alapján segítünk a megfelelő csomag kiválasztásában vagy egyedi ajánlatot készítünk.

 

2. lépés

Egyeztető megbeszélés

A logótervezés megkezdése előtt egyeztetjük a teendőket, begyűjtjük a szükséges információkat, elképzeléseitdet a tervezendő logóról. Ebben segítséget nyújt az "Alapkérdések ajánlatkéréskor és a logótervezés egyeztető megbeszélésen" segédanyagunk. 
Szeretnénk minél jobban megismerni a cégedet, annak profilját, egyéniségét, küldetését, főbb üzleti törekvéseit, hogy a céget minél jobban kifejező egyedi logót tervezzünk. Ezek alapján alakítjuk ki majd a formavilágot és színvilágot, azt hogy mit sugalljon, milyen érzeteket, érzelmeket váltson ki. Ezek segítik majd elő, hogy a célközönség felfigyeljen és pozitívan forduljon céged, termékeid, szolgáltatásaid felé.

 

3. lépés

Kezdeti logótervek

A következő lépés a logó megtervezése a megbeszélés során megfogalmazott alapelvek szerint. Elkészítjük az első, kezdeti logó terveket. Ezeket a terveket mutatjuk meg neked. Az előzetesen kiválasztott logó tervezési csomagon, illetve megoldáson múlik, hogy hány terv készül, melyek közül kiválaszthatod a megfelelőt, vagy azt a kombinációt, irányvonalat, amellyel tovább dolgozunk.


Nézd meg esettanulmányainkban hogyan alakultak a logok a kezdeti tervektől a végleges formáig!

 

4. lépés

Formálódás, alakítás

Az irányvonal kiválasztása után tovább dolgozunk a logotervvel. Egészen a legapróbb részletekig finomítjuk, hogy a céloknak megfeleljen. Ha az első logó tervek közül nem sikerülne megtalálni a legmegfelelőbbet (ami ritka, de előfordulhat), a logókon változtatásokat végzünk, míg el nem éri a kívánt formát. Ha mindezek ellenére sem sikerül a megfelelő terv elkészítése, annak az lehet az oka, hogy a megismerési folyamatban valami elkerülte a figyelmünket vagy átsiklottunk fontos információk felett. Ebben az esetben újabb megbeszélésre van szükség, hogy feltárjuk ezeket a területeket. A formálás és alakítás fordulóinak a mennyisége a kiválasztott csomagtól függenek.


Nézd meg esettanulmányainkban hogyan alakultak a logok a kezdeti tervektől a végleges formáig!

 

5. lépés

Az elkészült logó

Amikor a változtatások eredményeként összeáll a megálmodott logó, a kész tervet és a szerkeszthető munkafájlokat a szükséges formátumokban elküldjük, illetve átadjuk. Valamint weboldalunkon is külön helyet biztosítunk számukra, ahonnan bármikor letölthetők. Így azokat a továbbiakban sokrétűen felhasználhatod, akár a nyomtatott, akár az elektronikus arculati- és marketingkommunikációs eszközökhöz, partnereid is könnyen hozzáférhetnek igény szerint.

 

Máris vágjunk bele! Tekintsd meg logotervezési csomagajánlatainkat!

 

 

 

7 KÉRDÉS, 
AMELYRE NEKED IS
VÁLASZT KELL KAPNOD
LOGÓTERVEZÉS ELŐTT